HAKKIMIZDA

Alanya Dizdaroğlu Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı, ülkemizde yaşanan sorunların temelinde eğitim olduğunu görerek bu sorunların çözümüne katkı sağlamak amacıyla 2019 yılında ülkemizin geleceği olan gençlerimize karşılıksız eğitim bursu vermek amacıyla kuruldu.

Özellikle başarılı ancak maddi olanakları kısıtlı lise ve üniversite öğrencilerine eğitimde fırsat eşitliği sunmak ve en iyi düzeyde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla çalışan Dizdaroğlu Vakfı, her yıl bünyesine kattığı yeni bursiyerleriyle büyüyen bir vakıftır.

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, vatan ve millet sevgisine sahip, insan haklarına saygılı ve barış yanlısı, çağın gerektirdiği yeniliklere açık, hür ve bilimsel düşünceye sahip, eğitimli, kültürlü, hukuka saygılı, düşünen, üreten, tartışan, yeteneklerini geliştirebilen bireylerden oluşan bir toplum düşleyerek çalışıyoruz.